قطع ارتباط گردان‌های القسام با دو اسیر اسرائیلی در غزه کنست طرح اعدام اسرای فلسطینی را تصویب کرد سردار شکارچی: باید هوشیار باشیم تا پروژه‌های تفرقه‌افکنانه دشمن اثرگذار نشود زنگنه: دولت لایحه تنظیم بودجه سنواتی را به مجلس ارائه کرده است سخنگوی قوه قضائیه: برخی در فضای مجازی با کذب‌گویی و شایعه‌سازی به دنبال ترویج ناامیدی و ناامنی در بین مردم هستند واکنش ظریف به فعال‌سازی اسنپ‌بک | ناکامی در تسلیم ایران، ۳ کشور اروپایی را به اسنپ‌بک واداشت یک نماینده مجلس: نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل مسائلی را که قبلاً انکار می‌کرد، افشا کرد مخبر: منتقدان یا مخالفان هم در شرایط حساس پشت نظام ایستادند فرمانده کلیدی داعش خراسان در مزار شریف کشته شد رضایی: تاکنون مجلس تصمیمی برای خروج از NPT نگرفته است ۴۵۸ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسیده‌اند حماس در واکنش به شایعات آتش بس: هیچ پیشنهاد جدیدی دریافت نکرده‌ایم لاریجانی در دیدار با دبیرکل حزب‌الله لبنان: تهران آماده حمایت از لبنان و مقاومت آن در تمام سطوح است وزیر خارجه انگلیس: جهان در آستانه دستیابی به توافق صلح غزه است سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی: آثار روانی اسنپ‌بک خیلی بیشتر از چیزی است که در حوزه اقتصاد بخواهد تأثیرگذار باشد اتحادیه اروپا: بازگشت تحریم‌ها و محدودیت‌های هسته‌ای به معنای پایان دیپلماسی با ایران نیست تأکید یک نماینده مجلس بر حذف بستر‌های فساد بسته و ساختار‌های زائد اداری توضیحات قالیباف درمورد صحن غیرعلنی امروز مجلس (۶ مهر ۱۴۰۴) واکنش قطر به اخبار مربوط به ارتباط دوحه با ویتکاف وزارت خارجه کره جنوبی: بازگشت تحریم‌های ایران تاثیر محدودی بر کره خواهد داشت سیدحسن نصرالله، مکتب مقاومت و میراثی که فراتر از یک نسل است سرلشکر موسوی در دیدار با فرمانده سپاه: نیرو‌های مسلح برای مقابله با هر تجاوز احتمالی آمادگی دارند وزیرخارجه آمریکا خواستار مذاکره مستقیم با ایران شد سخنگوی وزارت خارجه: جزایر سه‌گانه بخش لاینفک از سرزمین ایران بوده و خواهند بود عراقچی در نامه ای به گوترش: بازگرداندن قطعنامه‌های لغوشده شورای امنیت علیه ایران غیرقانونی است قانون اصلاح روند بررسی بودجه سالیانه از سوی قالیباف ابلاغ شد با فعال‌سازی مکانیسم ماشه، کدام تحریم‌ها علیه ایران فعال می‌شود؟
سرخط خبرها

انفجار خونین در مسجد اهل سنت در ولایت قندوز افغانستان | انفجار مهیب در کابل

  • کد خبر: ۱۰۵۷۸۳
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۸
انفجار خونین در مسجد اهل سنت در ولایت قندوز افغانستان | انفجار مهیب در کابل
تاکنون بیش از ۳۰ شهید و زخمی به بیمارستان این شهرستان انتقال یافته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع محلی و شاهدان انفجار در قندوز به رسانه‌ها گفته‌اند که حوالی ساعت ۲:۳۰ دقیقۀ پس از ظهر امروز یک انفجار در داخل مسجد «خانقای مولوی سکندر» اهل سنت شهرستان امام‌صاحب ولایت قندوز رخ داده است.

به گفتۀ شاهدان، این حمله تاکنون بیش از ۳۰ شهید و زخمی به همراه داشته که به بیمارستان این شهرستان انتقال یافته‌اند؛ اما مسئولان محلی قندوز هنوز در این خصوص اظهار نظری نکرده‌اند.

مطیع الله روحانی، رییس اطلاعات وفرهنگ قندوز نیز انفجار در یک مسجد در ولسوالی امام صاحب را تایید کرد.

به گفته او، این انفجار ساعت ۴ و ۵۰ دقیقه عصر رخ داده است و تلفات در پی داشته است.

افزایش تلفات حمله انتحاری در قندوز افغانستان

الجزیره از افزایش کشته و زخمی‌های حمله انتحاری به مسجدی در ولایت قندوز افغانستان به ۷۶ نفر خبر داد.

براساس آخرین گزارش ها، تعداد قربانیان این حمله به ۳۳ نفر و تعداد زخمی‌ها نیز به ۴۳ نفر رسیده است.

انفجار مهیب، شهر کابل را لرزاند

 شاهدان عینی، می‌گویند که لحظاتی پیش یک انفجار در مقابل وزارت صنعت و تجارت در جاده‌ی دارالامان شهر کابل رخ داده است.

تاکنون از شدت و نوع انفجار و تلفات ناشی از این انفجار اطلاعاتی منتشر نشده است.

‏اطلاعات تکمیلی حاکی از آن است که انفجار در نزدیکی دانشگاه دنیا در حوزه هفتم امنیتی شهر کابل رخ داده است.

فرمانده حوزه هفتم امنیتی شهر کابل در این باره گفته است که این انفجار ناشی از مین جاسازی شده بوده و به کسی آسیب نرسیده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->